About Me

 

Oskar

Hur självgod måste man vara om man har en sida om sig själv? Jag skulle säga ungefär så självgod som jag 😉

Jag


Här tänkte jag skriva lite om mig själv. Och vad finns det att skriva om mig?
Dyslektiker, om det inte märks så har jag ett bra rättstavningsprogram. Har ju ganska små fötter men är det verkligen intressant att veta?
Klart vissa kanske undrar varför man blandar svenska och engelska. Inte vet jag. Varför fotograferar jag? Jag tror att det beror på att jag vill vara konstnärlig, men är dålig på teckna, musikalisk är jag nog inte eller. Sedan saknar jag det konstnärliga svårmodet och har väldigt lätt för att skratta. Men måste man ha det konstärliga svårmodet för att bli riktigt bra så avstår jag nog från att bli en riktigt konstnär. Det måste vara så att jag fotograferar för att jag tycker det är roligt. Eftersom jag skriver om mig själv får jag antagligen även slänga in en bild på mig själv också. Att fotografera sig själv är nog  bland det svåraste jag vet. Inte nog men att det är svårt rent tekniskt eftersom det är svårt att vara både framför och bakom kameran på samma gång man är ju så himla självkritisk eller så är det bra jag.

Jag är fotograferar med Nikon för det är bäst eller så är det för att pappa gjorde det. Jag skaffade mig en systemkamera 2008 när jag skulle köpa falukorv på Coop. Kommer inte ihåg om det blev någon falukorv men glad att det blev en kamera. Efter det har jag läst några böcker, gått någon kurs och tycker att jag ibland får till det ganska bra. På resans gång har man ju även blivit ganska bra på photoshop, vilket jag hoppas inte bara beror på att jag måste köra photoshop för att bilderna skall se bra ut. Jag har en fotostudio som inte är jätte stor men den är liten och där finns mycket bös och annat som jag tycker man skall ha.

kontakta mig.